Meiltä saat laadukkaat kattoturvatuotteet – toimimme alueilla Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa

On tärkeää huolehtia, että kattoturvatuotteesi ovat kunnossa ja ajantasaiset, sillä niillä on elintärkeä tehtävä: suojella sinua, kattoasi sekä muita ihmisiä. 

Peltisepänliike Veljekset Huusko auttaa valitsemaan juuri sinun katollesi sopivimmat tuotteet.

Kattosi hyvä kunto on ensiarvoisen tärkeä asia, mutta vähintään yhtä tärkeää on sen turvallisuus. Hanki korkealaatuiset  kattoturvatuotteet, niin sinun ei tarvitse enää murehtia turvallisuudesta! Kattoturvatuotteet varmistavat muun muassa sen, että katon huoltotöitä voidaan tehdä turvallisesti. 

Suomen sääolosuhteissa on huomioitava myös lumentulo. Jos lumi pääsee kerryttämään liikaa painoa katolle, se saattaa olla vaaraksi ihmisille. Laadukkaat kattoturvatuotteet varmistavat, että katon rakenteet pysyvät ehjinä lumisesta talvesta huolimatta. Samalla ne turvaavat rakennuksen pihan.

Ota yhteyttä

Monipuolisia kattoturvatuotteita eri tarpeisiin – me autamme valitsemaan sopivat!

Kattoturvatuotteita on lukuisia erilaisia – moneen lähtöön ja tarpeeseen. Peltisepänliike Veljekset Huuskolta saat ratkaisut, jotka sopivat juuri sinun kiinteistöösi ja kattoosi. Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä & julkisen sektorin toimijoita alueilla Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa.

Meiltä saat muun muassa:

  • lumiesteet
  • kattosillat 
  • tikkaat
  • turvakiskot
  • hätäpoistumistiet
  • putoamissuojaimet

Käytämme korkealaatuisia ja hyväksi todettuja Orima- ja Nesco-merkkisiä tuotteita. Niiden laatuun voi luottaa sekä kattoturvan tekijä että asiakas.

Ota yhteyttä