Mielessä uusi peltikatto tai vanhan peltikaton korjaus? – Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa, me hoidamme kattoremonttisi!

Peltisepänliike Veljekset Huusko on kumppanisi peltikattoremonteissa. Meiltä saat peltikaton, joka sopii paikalleen täydellisesti ja kestää Suomen vaihtelevassa säässä.

Peltikatto on käytännöllinen ja järkevä kattoratkaisu monenlaisiin kiinteistöihin. Se tarjoaa pitkäikäistä, kestävää suojaa rakennukselle ja myös sen ulkonäköön on mahdollista vaikuttaa. Me hoidamme peltikattoremonttisi avaimet käteen -periaatteella: mittaamme, toimitamme, asennamme ja korjaamme. Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä & julkisen sektorin toimijoita.

Me asennamme peltikatot uudiskohteisiin vuosien varrella karttuneella vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla nopeudella. Korjaamme myös mahdollisia kattorakennevaurioita ja varmistamme, että vesikatteellasi on hyvä pohja.

Peltikatto on kevyt mutta luja ratkaisu, joka sopii moneen tilanteeseen. Me teemme peltikatostasi entistä käyttökelpoisemman ja monipuolisemman asentamalla myös kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät. 

Ota yhteyttä

Me olemme peltikattojen ammattilaisia

Peltisepänliike Veljekset Huusko työskentelee kaikenlaisten peltikattojen parissa. Ominta osaamistamme ovat konesaumakatot sekä lukkosaumakatot.

Katon kunto ja kestävyys eivät ole pelkästään tahdonvoimasta kiinni. Käytämme työssämme vain laadukkaita materiaaleja, esimerkiksi Ruukki ja SSAB. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Meille on tärkeää, että kattosi kestää!

Teemme töitä sekä yksityisille asiakkaille että rakennusliikkeille niin isoissa kuin pienemmissäkin kohteissa alueilla Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa. Pyydä tarjous!

Viimeistele peltikattosi asianmukaisilla kattoturvatuotteilla

Kattoturvatuotteet ovat tarpeen etenkin Suomen säässä. Me autamme sinua varmistamaan, ettei peltikatollesi kerry liikaa lunta. Kattoturvatuotteet varmistavat myös kattohuoltojen ja pihasi turvallisuuden.

Ota yhteyttä